Touchwind

Touchwind

Kennel Touchwind

Hos mig bor just nu 4 vuxna , Touchi (gamlemannen ) som är 11 år, Scrabbles, 6 år , Sixten 4 år och Lilla Fröken Fleur som blir 2 i augusti.

Solsken

Irländsk Röd SetterPosted by Touchwind Mon, June 09, 2014 14:11:19
Det har varit ont om tid i helgen för fotografering , med trevliga besök av familjer som träffat valparna för första gången.

Valphagen utomhus fick jag upp sent i lördags kväll så nu kan de äntligen vara ute om vädret är med oss. Jätteläskigt med gräs första gången.

De är väldigt trygga de små för trots att grannen dånar med gräsklipparen och det igår körde för bi motorcyklar som dånade, inte en reaktion, de lyfte på huvudet ungefär jaha..

De har fått en fin extramamma i Fröken Fleur , som är inne hos dem och tvättar dem och pysslar om dem, hon är så försiktig med dem.

Enda nackdelen med valpar och när de har Scrabbles till mamma är att Scrabbles som i vanliga fall är matgalen är minst sagt hysterisk, igår lyckades hon stjäla kaffebrödet som var till gästerna, idag strök nästan valparnas mat ner. Hon hänger över den gamles skål som en hök för han lämnar alltid mat kvar.

Senare i eftermiddag skall jag försöka fota dem lite enskilt , får se hur det går. Till vidare håll tillgodo med lite nya bilder på hemsidan